Over Ons

Home Renovation

Over ons

Klusbedrijf voor complete renovaties

Heeft u een klus in of om uw huis? Bij Klusbedrijf De Clipers helpen wij u graag verder. Wij dragen zorg voor goed werk, u zorgt voor de koffie.

Over Ons

Klusbedrijf De Clipers

Klusbedrijf De Clipers is een allround klusbedrijf in regio Venray/Venlo. Wij zijn actief vooral in Limburg en Noord-Brabant. Onze klanten zijn particulieren als zakelijke partijen die waarde hechten aan kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij worden vaak ingeschakeld voor badkamer renovatie, huisrenovatie, uitbouw, vloer of plafond renovatie etc. 

Ons kracht

Woningrenovatie

Heeft u een kluswoning of wilt u uw woning gaan renoveren? Nieuwe laminaat, vloerverwarming, keuken en badkamer? Wij zijn dan een goed aangewezen partij voor dit soort klussen. 

Badkamerrenovatie

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Wij regelen het. Het verplaatsen van leidingen door de muren, tegelen, ophangen van toilet en het maken van inloopdouche. Allemaal geen probleem.

Allround vakmannen

Werken met ons bespaart zowel tijd als kosten. Dit komt omdat onze vakmannen breed inzetbaar zijn. Hierdoor kunnen klussen worden gecombineerd. Hiervoor hoef je niet apart vakmannen in te schakelen, maar één klusbedrijf.